Известие

Collapse
No announcement yet.

Керамичен съединител

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от 136 Покажи съобщение
    Керамиката е дават за коли с 600-800 КN въртящ момент и по високи обороти.Просто с печката ще трябва да се стартира по бързичко за да не загасне или ще потриса
    Насъсквай ги, а после ще им се посмейваш отстрани кат се строшат
    Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
    156 1.8TS 16V (01.2001)
    147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
    0879369082

Comment

Аз от оригиналния съединител съм доволен нямам проблеми вече 50 хил.км.А мойта красавица не си почива
      CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
      Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

Колега в момента влизам в филма с керамичен съединител по точно с готови дискове които остава като се вземат да се наковат на преса към стария съединител на мястото на феродото , в чужбина се ползват успешно поне до колкото чета по форуми .
        Та идеята ми е ако искаш и имаш още малко време и търпение да кача моя и да видя как е и ще разбереш и ти дали си струва иначе може да четеш в темата на моя проект http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=74988
        Поздрави
        Време е да изхвърлим крадците в " клуба " ни !
        Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви

Comment

Двойката ми е с керамика вече трета година, сега и на шестака дадох да ми наковат в СФ при някакъв - 6 плочки, на ТС-а са 4......
          За мен е удачен вариант като гледам при едната кола колко кара.....с уговорката че не знам при дизела как ще е......
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
          X