Първоначално публикувано от 136
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Керамичен съединител
Collapse
X
-
Аз от оригиналния съединител съм доволен нямам проблеми вече 50 хил.км.А мойта красавица не си почиваCUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500
Comment
-
Колега в момента влизам в филма с керамичен съединител по точно с готови дискове които остава като се вземат да се наковат на преса към стария съединител на мястото на феродото , в чужбина се ползват успешно поне до колкото чета по форуми .
Та идеята ми е ако искаш и имаш още малко време и търпение да кача моя и да видя как е и ще разбереш и ти дали си струва иначе може да четеш в темата на моя проект http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=74988
ПоздравиВреме е да изхвърлим крадците в " клуба " ни !
Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви
Comment
-
Двойката ми е с керамика вече трета година, сега и на шестака дадох да ми наковат в СФ при някакъв - 6 плочки, на ТС-а са 4......
За мен е удачен вариант като гледам при едната кола колко кара.....с уговорката че не знам при дизела как ще е......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment